Solelo-logo

Ferroamp

Det smarta systemet Ferroamps Energyhub

Systemet för dig som vill ha full koll på hela er elanvändning i huset

Systemlösning med batterilagring

Den systemlösningen med batterilagring som vi gillar mest på Solelo är det smarta systemet Ferroamps Enegryhub från Sverige.

Vi har installerat en del Ferroamp-anläggningar och vi kan säga att vi gillar dom skarpt!

Detta är systemet för dig som vill ha full koll på hela er elanvändning i huset, från produktion av solel till konsumtion av hushållsel.

Ferroamp energyhub fasbalanserar även er elanläggning så att man kan gå ner i huvudsäkring.

Ferroamp kan även kapa era effekttoppar, vilket är en stor fördel för dig som har effektabonnemang.

Det går jättebra att bara använda Ferroamp som en ”vanlig” växelriktare utan något batterilager och dra fördelarna som kommer med den.

Ferroamp

Ett nytt sätt att tänka

EnergyHub-systemet erbjuder ett nytt sätt att integrera egenproducerad solel och energilagring i fastigheter med hjälp av smart kraftelektronik och ett lokalt likströmsnät. Den skalbara och modulära uppbyggnaden förändrar sättet vi bygger och anpassar anläggningar.

EnergyHub är omvandlaren och hjärtat i systemet. Den mäter fastighetens elförbrukning och reglerar energiflödet mellan solceller, batterier och fastighetens växelströmsnät. EnergyHub introducerar också en patenterad strömutjämningsteknologi som automatiskt balanserar fastighetens strömmar. Detta gör att huvudsäkringen kan sänkas för en lägre nätavgift.

Likströmsnätet förenklar installationen och ger större flexibilitet och skalbarhet.

EnergyHub fungerar dygnet runt, under hela året och inte bara när solen skiner. På nätter och under vintern används systemet, med eller utan energilager, för att minska energiförbrukning och nätavgifter.

Våra lokaler finns i Hudiksvall och Bergsjö

Vi installerar primärt i Gävleborgs- och Västernorrlands län

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök & offert.

Sverige Mall Map.png