Om oss

Kollins Elektriska AB och Solelo AB har haft ett tätt samarbete genom åren. Nu när intresset av solel har ökat markant så bestämde vi oss för att slå ihop solcellsverksamheten till ett nytt företag med namnet Solelo.

Kollins Elektriska AB är ett elföretag som funnits i över 30 år.

Vi har egna elektriker och installatörer med många års erfarenhet inom solel. Vi arbetar endast med kända tillverkare och seriöst testade produkter. Vi följer de lagar och rekommendationer som finns för att säkerställa kvalité och säkerhet. En solcellsanläggning ska hålla i många år så det är av största vikt att installationen av hela anläggningen går rätt till. Vid installation av oss ingår alltid: Överspänningsskydd, säkerhetsbrytare, dubbelisolerad likströmskabel, uv-beständig skyddsslang, korrekt dragning av kablage så inga öppna loopar uppstår, beräkning av vind och snölast, korrekt fastsättning av kablage (inga hängande kablar på taket), korrekta genomföringar som tätas noggrant samt rätt skyltning och dokumentation.

Vi har referenskunder, Kontakta oss så får ni deras kontaktuppgifter.
Vi tar er installation från start till mål och hjälper er med all dokumentation och kontakt med er nätägare. Allt för att eran installation ska ske så smidigt som möjligt.

SOLELO AB
Emil Jonasson & Tobias Kollin

Kontakta oss